Få op til 2 tilbud fra lokale VVS firmaer

HentTilbud giver dig op til 2 VVS tilbud, fra kvalitetssikrede håndværkere GRATIS

Leder du efter et godt VVS tilbud? HentTilbud har i løbet af de sidste par år, brugt tid på at etablere et godt samarbejde, med nogle af Danmarks bedste VVS firmaer. Vi er et gratis oplagsværk til kvalitetssikrede VVS firmaer tæt på dig.

Vores service er helt gratis og uforpligtende. Efter du har beskrevet din VVS opgave, sender vi dig, inden for 48 timer, op til 2 forskellige VVS tilbud.

Vi har konsulenter ansat til udelukkende at finde de bedste VVS firmaer til vores brugere. Derfor kan vi garantere at alle vores VVS tilbud er fra de dygtigste og mest konkurrencedygtige fagmænd.

Brug os som et gratis opslagsværk til kvalitetssikret VVS firmaer tæt på dig.

Hent tilbud på tømrer

VVS’er
Vores gratis service hjælper dig med at finde det rigtige VVS firma til din VVS opgave.
Typiske VVS opgaver omfatter opsætning/udskiftning af vandhaner og pakninger i vandhaner, opsætning og udskiftning af køkken- og håndvaske, herunder arbejde med vandlåse, opsætning og udskiftning af toilet, vaskemaskiner og opvaskemaskiner

Et godt VVS tilbud
Hvis du gerne vil have det bedste blikkenslager tilbud til din specifikke opgave, er det vigtigt, at du sætter dig ind i nedenstående:

VVS firmaets ekspertområde?
VVS står for Varme, Ventilation og Sanitetsteknik. Således kan et VVS firma have et meget bredt arbejdsspektrum. Derfor bruger VVS firmaerne meget tid på at løse en masse forskellige slags VVS opgaver. Typisk har et VVS firma dog et segment, som de arbejder mere på end andre. Inden du vælger hvilket et VVS firma, du vil benytte, skal du sætte dig grundigt ind i om firmaet arbejder med det område, som din opgave falder ind under.
Her er en kort oversigt over de segmenter, som et VVS firma kan arbejde med:

Badeværelse: Toilet, bad, afløb, badekar osv.

Varme og Ventilation: Montering af radiator, Pillefyr eller Stokerfyr, Montering eller reperation af: Varmvandsbeholder, Vamepumpe, centralvarme og fjernvarme.

Kloak og Afløb: Renovering eller konstruktion af kloak. Nyt afløb eller reparation af tidligere afløb. Rådgivning om kloak og afløb.

Energi
: Optimering af energi, rådgivning og konstruktion af nye bedre energikilder i husstanden.

Rør og vand: Montering af blandingsbatteri, opsætning af rør, reparation af rør.

Skab en åben dialog med dit VVS firma

De fleste blikkenslagere har mange år på bagen i VVS branchen, og er derfor meget rutinerede inden for deres felt. For det meste har VVS firmaet udført et stort antal VVS installationer. Derfor er det tit en god ide,  at udnytte VVS firmaets viden om håndværket. Et godt VVS selvskab kan rådgive og hjælpe med flere ting, end du umiddelbart forestiller dig. Ved at skabe en åben dialog med dit VVS firma, kan du typisk spare både tid, penge og undgå skader.

Det kunne også være, at du manglede inspiration til hvordan du kan indrette dit nye badeværelse eller hvor du kan købe specifikke ting. Din blikkenslager kan også anbefale andre håndværkere, til andre byggeprojekter, eller måske  give dig en lille hånd med nogle andre basale problemer. Husk at VVS firmaet gerne vil give dig den bedste service, så du bruger dem igen.

Igennem hele dit byggeprojekt er det ekstremt vigtigt, at du har åben dialog med dit VVS firma. Sørg hele tiden for at fortælle blikkenslageren, hvad du gerne vil have lavet og vær åben for hans inputs. Hellere lave for mange tegning og skitser over dine ideer end for få . Blikkenslageren ved ikke, hvad der er i dine tanker, så husk at fortælle det til ham.

Hvis du følger disse simple tips, så lover vi dig, at du nok skal finde et godt VVS firma.

Eksempler på tidligere VVS-opgaver:

Montering af vask og toiletter
Installation af 1 køkkenvask og armatur inkl. udsavning af hul i bordplade. Udluftning og påfyldning af vand på 1 radiator samt installation af 2 x nye toiletter. Reparation af radiator, det drejer sig om et rum der ikke har været brugt i lang tid, hvor radiatoren ikke virker. Toiletter og vask er anskaffet og skal monteres. Arbejdet ønskes udført i løbet af november, og ringes gerne op i dagtimerne.

Blandingsbatteri til bruser
Udskiftning af blandingsbatteri til bruser. Tilbudet skal være incl. blandingsbatteriet. Arbejdet skal udføres snarest, gerne i uge 43. Kan træffes i dagtimerne.

Udskiftning af flere radiatorer
skift af 1radiator i lejlighed i ejendom med 6 lejemål og fjernvarme i Esbjerg 2) skift af 1radiator + 1 nyopsat radiator i lejlighed i ejendom med 6 lejemål og fjernvarme i Esbjerg. Ønsker at udskifte 1 radiator i lejlighed til udlejning. Afhængig af prisen skal der muligvis udskiftes en radiator på badeværelse eller opsættes en supplerende. Kan kontaktes i dagtimerne.

Etablering af gulv varme
Renovering af bryggers. Gulvet skal brækkes op, lagt gulvvarme, afløb skal flyttes, lagt nye fliser. Gulvet er ca. 30 m2 og afløb skal flyttes til vaskesøjle. Gulvvarme skal være vandført, men der er ikke vandført varme i rummet i forvejen. Rummet ligger ved siden af fyrrum, og ønsker at lægge nye fliser oven på eksisterende i fyrrummet. Arbejdet skal gerne udføres inden for et par måneder og ringes gerne op i dagtimerne.

Udskiftning af vandhane
Udskiftning af vandhane/blandingsbatteri ved håndvask på toilet. Materialer skal indgå i tilbud. Arbejdet skal udføres inden for 1-2 uger. Træffes bedst i dagtimerne.

Blikkenslager

Blikkenslager kan udføre mange forskellige typer opgaver og ofte er prisen ikke så dyr som man tror. Opgaver såsom at få lagt nye rør, opsat ny armatur/håndvask eller badekar og toiletter.

HentTilbud har gjort det nemt for dig at indhente billige VVS tilbud, da du får sendt op til 2 tilbud fra kvalificerede blikkenslagere. Skulle det ske, at du ikke synes at tilbuddene er billige nok, kan du altid undlade at gå videre med opgaven. De VVS tilbud du modtager fra os er nemlig helt uforpligtende.