Uforpligtende tilbud på totalentreprise

Leder du efter det bedste byggefirma til din totalentreprise? Brug os som genvejen til at finde op til 2 kvalitetssikrede byggefirmaer, hvor tid, pris og kvalitet hænger sammen.

Inden for 48 timer sender vi dig op til 2 gratis og uforpligtende tilbud fra kvalificerede  byggefirmaer – det er helt gratis og uforpligtende!

Beskriv din opgave nu, og kom hurtigt i gang med dit byggeprojekt.

Hent tilbud på tømrer

Hvilke opgaver kan en entreprenør udføre?

Er du i tvivl om, du vil oprette din opgave her, så kan vi forsikre dig om, at vores konsulenter altid sørger for, at du får tilbud fra relevante og kvalificerede entreprenører. Her en liste over de forskellige opgaver, som vores entreprenører kan løse for dig:

- Hovedentreprise
- Fagentreprise
- Underentreprise
- Renovering
- Bygningsrenovation
- Renoveringsprojekt
- Tilbygning
- Ombygning

Hvad er totalentreprise?
Totalentreprise er en fremgangsmåde, man bruger ved større byggeprojekter, hvor bygherren selv kan risikere at stå med kontakten og administrationen af op til flere håndværkere og leverandører. Det er ofte meget tidskrævende, men koster som regel også flere penge. Ved en totalentreprise kontakter man et byggefirma, som tager sig af hele processen. Typisk har byggefirmaet deres eget leverandørnetværk, som kan gøre dit byggeprojekt billigere og enklere. I Danmark er der flere byggefirmaer der tilbyder totalentrepriser, derfor er det vigtigt, at man får flere tilbud på sit byggeprojekt, således at man kan finde frem til netop det byggefirma, der tilbyder den bedste og billigste totalentreprise.

Kom godt i gang
HentTilbud har flere kompetente og kvalitetssikrede entreprenører tilknyttet, som står klar til at kontakte dig omkring din byggeopgave eller totalentreprise. Alt du skal gøre er at beskrive din byggeplaner eller entreprise, så vil du inden for kort tid blive kontaktet af en vores konsulenter, som vil drøfte dit projekt med dig og finde op til 2 entreprenører, der kan løfte dit projekt. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at finde lokale entreprenører,  der kan udføre din totalentreprise i Odense,  totalentreprise i København eller fx totalentreprise i Aarhus.