Solcelleanlæg – Hent op til 2 uforpligtende tilbud

Skal du eller din virksomhed investere i et solcelleanlæg samt montering, sørger HentTilbud for op til 2 tilbud fra kvalitetssikrede firmaer – gratis og uforpligtende.

Beskriv din opgave, og få konkurrencedygtige tilbud på solcelleanlæg  nu!


Skriv en titel til din opgave.
Beskriv din opgave her, f.eks. hvor stort anlæg du ønsker tilbud på, hvilken tagtype de skal sidde på, hvis der er nogen specielle ønsker for anlæg etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Solcelleanlæg til private og virksomheder

Udnyt den reneste energikilde og skån miljøet og din økonomi – Og spar op til 100% af din elregning.

Stigende elpriser har gjort solenergi til attraktiv forretning og er en fremtidig investering, som på en god og miljøvenlig måde giver ren energi til din bolig eller virksomhed.
Tilbagebetalingstiden er typisk 10 år, og de fleste anlæg har en garanteret levetid på 25 år.
Et solcelleanlæg omdanner solens energi til 100% ren el.

En solcelle er opbygget af grundstoffet silicium, som omsætter sollys direkte til elektricitet.
Solcellepanelerne bliver koblet sammen på dit tag, og strømmen fra solcellerne konverteres via en konverter til strøm, som tilsluttes elnettet. Den strøm, der produceres, kan du nu enten bruge selv, eller du kan sende den ud på det offentlige net, så din nabo eller andre kan bruge den.

Udover montering på taget af deres hus, er mange private er begyndt at få installeret solcelleanlæg eller solpaneler på deres sommerhus eller fritidshus. Eks kan et 6 kW solcelleanlæg sørge for el til et sommerhus på omkring de 40 m2. I følge den gældende lovgivning på området er 6kW er den maskimale effekt man må benytte sig af i privat sammenhæng. Dette kan evt fordeles ud på flere solceller (eks. 2 x 3kW).

Solcelleanlæg til erherv

Som virksomhed er det muligt at få installeret meget store anlæg. Eksempeltvis er der mange i landbruget samt offentlige instutioner der allerede nu nyder godt af, at have installeret anlæg på deres landområder.