Op til 2 tilbud på renovering af din bolig

Leder du efter det helt rigtige tilbud på dit renovationsprojekt? Vi udvælger op til 2 kvalificerede håndværkere i vores netværk, som matcher dine ønsker og behov – helt gratis og uforpligtende!

Alle håndværkerne i vores netværk er kvalitetssikrede og udvalgt efter, om de tilbyder den rette sammenhæng mellem tid, kvalitet og pris.

Benyt os som en gratis genvej til en prisdygtig og kompetent håndværker.

Hent tilbud på renovering

Renovering i din ejendom

Inden du beslutter dig for,  hvordan din ejendom skal renoveres, kan det være en fordel og tænke over følgende:

Arkitektur
Udseendet er naturligvis meget afgørende for de fleste. Derfor er det en god ide at tænke over, hvilket resultat man gerne vil have, og hvordan løsningen spiller sammen med ejendommens eksisterende arkitektur. Derfor er det altid vigtigt at du spørger din håndværker eller en arkitekt til råds, inden du kaster dig ud i de helt store projekter.

Økonomi
Inden du indleder dit renoveringsprojekt, bør du også vurdere,  hvordan budgettet er på dit renoveringsprojekt. Sørg for at hente tilbud fra flere håndværkere, så du kan se hvordan prislejet er, og husk at bede håndværkeren om, at inkludere evt. materialer i prisen. Således undgår du, at ende op med et renoveringsprojekt der sprænger budgettet.

Lov og Forsikring
Visse renoveringer bliver ikke dækket af din forsikring, og og  i nogle tilfælde, kan den ønskede løsning også vise sig at være ulovlig. Derfor bør du altid få grønt lys fra dit forsikringsselvskab, inden du giver dig i kast med en større renovationsprojekt. Husk også at indhente byggetilladelse, og spørg din håndværkere om istandsættelsen overholder bygningsreglementet.

Hvis du er i kontakt med en god håndværker og har tænkt over ovenstående punkter, er du meget tæt på at få løst din opgave, på bedst mulig vis.