Rengøring i København

Leder du efter et prisdygtigt rengøringsfirma i København? Vi har oprettet et samarbejde, med et stort antal rengøringsfirmaer i København. Af den grund kan vi gratis matche din rengørings opgave, med det mest passende rengørings firma i København.

Inden for 48 timer vil du gratis og uforpligtende modtage op til 2 tilbud fra kvalitetssikrede rengøringsfirmaer i København.

Brug os som dit nye gratis opslagsværk til et prisdygtigt rengøringsfirma, og beskriv din opgave her.

Beskriv her hvad der skal gøres rent, hvilke type rum (badeværelse, køkken, alm. værelser, kælder, loft, skur etc.) om der skal vaskes gulv, støvsuges og tørres støv af.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her

Tidligere rengørings opgaver i København

Rengøring i København
Ønsker at få et rigtig godt tilbud på rengøring af privat hjem i København hver 14. dag. Vi bor i en ejerlejlighed på 110 kvm og ønsker rengøring af 1 bad, 2 værelser, 1 stue og 1 kontor. Både afstøvning, støvsugning og ind imellem skal der også vaskes gulv og vasket badeværelse ned.

Hovedrengøring i København
Jeg skal have rengjort mit hus i København på 130 kvadratmeter. Det er bare standard rengjøring som skal foretages og gerne af den samme person. Jeg har både hund og kat så det er vigtigt at personen ikke er bange for dette. Jeg regner med rengøringen skal foretages enten en gang om ugen eller hver anden uge. De tilbud jeg modtager skal være fra et rengørings firma i København og inkludere gulvvask, støvsugning, afstøvning af diverse møbler samt rengjøring og afkalkning af toilet og bad

Rengøring København
3- værelses lejlighed i København på 79 kvm ønskes gjort rent ugentligt; der skal både støvsuges og vaskes gulv i hele lejligheden. Desuden skal der støves af og mit store badeværelse skal skinne fra top til tå. Grundet en travl arbejdsuge søger vi nu en rengøringsdame fra København til at komme en gang ugentligt og aflaste os. Mvh.