Rengøring i Aarhus

Skal du have gjordt rent i Aarhus? Vi arbejder sammen med adskillige rengøringsfirmaer, derfor kan vi matche din regøringsopgave, med de rengøringsfirmaer der vil være bedst for dig.

Efter du har beskrevet din rengørings opgave, får du inden for 48 timer tilsendt op til 2 tilbud. Derefter kan du selv vælge hvilket rengøringstilbud, du vil arbejde videre med.

Vores service er gratis og uforpligtende!

Beskriv din opgave, og kom godt i gang med din rengøring.

Beskriv her hvad der skal gøres rent, hvilke type rum (badeværelse, køkken, alm. værelser, kælder, loft, skur etc.) om der skal vaskes gulv, støvsuges og tørres støv af.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her

Tidligere rengøringsopgaver i Aarhus:

Rengøring i Aarhus
Vi skal have vasket vores badeværelse ned. Især væggene i brusekabinen skal have en omgang. Det vurderes, at der skal bruges en time på arbejdet (om ikke andet ønsker vi, at der gøres, hvad der kan nås på en time og afsluttes). Arbejdet ønskes blot udført en enkelt gang.

Tilbud på månedlig rengøring i Aarhus
Hej. Vi ønsker at få et tilbud på en rengøringshjælp i Aarhus, der skal komme en gang om måneden. Den ene gang om måneden hun/han kommer, skal der laves hovedrengøring, hvor hver en krog skal afstøves. Vi støvsuger selv og sådan, men det er de lidt større ting, som man ikke selv får gjort, vi ønsker tilbud på. Dvs. at få vasket gulve, afstøvet, pudset vinduer osv. Huset ligger i Aarhus er ca. 130m2 og det er i 1 plan. Træffes bedst i aftentimerne.

Rengøring af hjem i Aarhus
Der er tale om ca. 10 timers rengøring om måneden, i et hus i Århus på 120 kvm. i et plan og med 2 badværelser. De to badeværelser kræver første gang grundig rengøring, hvorfor der den første gang må afsættes lidt længere tid. Kontakt mig så vi kan snakke løn og tidsforbrug. Har haft lommetyve tidligere i forbindelse med rengøring af hjem, hvorfor der bedes findes en troværdig og pålidelig rengøringshjælp i Århus.