Rengøring – Få op til 2 uforpligtende tilbud

HentTilbud har samlet et netværk af kvalificerede rengøringsfirmaer over hele landet. Rengøringsfirmaer udfører stort set alle rengøringsopgaver både for private og erhverv.

Beskriv din opgave og hent tilbud på din rengøringsopgave fra lokale rengøringsfirmaer i dag!


Beskriv her hvad der skal gøres rent, hvilke type rum (badeværelse, køkken, alm. værelser, kælder, loft, skur etc.) om der skal vaskes gulv, støvsuges og tørres støv af.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Rengøring

Af opgaver kan nævnes privatrengøring, kontor/administrationsrengøring, butiksrengøring, institutionsrengøring, trappevask, lagerrengøring, rengøring ved til- og fraflytning, tæpperens,samt oprydning og rengøring af festlokaler eller efter håndværkerhjælp.

Vi giver dig mulighed for at få op til 3 tilbud på din specifikke opgave. Hvad end du skal have gjort rent én gang om ugen eller blot en enkelt gang.

I “Beskriv opgaven” feltet skal du være velkommen til kort at beskrive relevante forhold, samt antallet af kvadratmeter, der skal rengøres.

Sammenlign priser og se bedømmelser før du vælger!

Vi har et samarbejde med et bredt netværk af firmaer i danmark. Det gør det nemt for dig at indhente tilbud på en lang række opgaver, sammenligne firmaers pris og ikke mindste læse bedømmelser af deres tidligere udførte arbejde.

Se de opgaver hvor op til 3 lokale firmaer kan give dig uforpligtende tilbud