Tilbygning og ombygning – få op til 2 gratis tilbud

Vores bygningskonsulenter tager kontakt til op til 2 kvalitetsgaranterede håndværkere, som matcher din ombygningsopgave. Derefter modtager du inden for 48 timer op til 2 tilbud på din opgave – helt gratis og  og uforpligtende.

Spar tid og penge, og benyt os som et opslagsværk til at finde en håndværker, der kan klare din ombygning eller tilbygning

Hent tilbud på tømrer

Eksempler på tidligere opgaver:

Tilbygning
Vi skal selv lave en tilbygning på 7×6 meter op imod den eksisterende bygning. Men ønsker professionelle til udgravningen og opførelsen af fundament. Selve tilbygningen vil blive lavet i træskellet og med tegl. Der skal klargøres til gulv varme forbundet med solvarmeanlæg. Udgravning til nyt fundament. Står som udgangspunkt selv for materialer. Opgaven er meget ligetil, og der er ikke umiddelbart noget som besværliggør udførelsen. Opgaven ønskes udført forår 2012. Kontaktes i dagtimerne.

Total ombygning af 1. sal
Total ombygning af husets 1. sal. I princippet fjernes alt fra etageadskillelse og op. Dvs. vægge, lofter, spær, tag osv.
Nyt tegltag som isoleres efter standard, rumopdeling med gipsvægge, Badeværelse (15-16 m2) umiddelbart over bad i stueplan, nye gulve mv. Jeg har været i dialog med både kommunen og bank om projektet. Arbejdet skal udføres fra efteråret, hvor det nye tag lægges. Nogle af de indvendige arbejder skal vente til efter nytår.

Nedrivning af udestue
Parcelhus fra 1958 på oprindelig 104 m2, senere tilbygget med udestue ca. 20 m2 + senest tilbygget i 2004 med ca. 30 m2 = bl.a. nyt køkken og bad mod nord. ØNSKER: Fjernelse af udestue og i stedet opførelse af ny vinkel tilbygning ifm stuen mod syd ca. 16 m2. Har undersøgt en del med overslag og byggetilladelser, men er ikke helt klar til tilbud endnu. Vil gerne have en snak med en fagmand om opgaven, så der er lidt mere klarhed inden tilbud hentes.

Håndværker til at tilbygge gammelt hus
Trælofter hvidbejset på ca 70 m2. Montering af en loftstige en mindre en. Fodpaneler i hele ombygningen. 2 fyldningsdøre monteret. 2 gangdøre monteret (de er bestilt) kom og giv en pris på ombygning. Jeg har brug for en håndværker til ombygningen. Huset er fra 1827. Løbende renoveret gennem årene. Meget skævt, og man skal være forberedt på vinklerne ikke er 90 grader. Næsten alle materialer skal være inkluderet i tilbuddet, dog ikke de 2 yderdøre, da de er bestilt. Arbejdet ønskes udført inden for 3 uger. Byggegaranti er et krav. Ringes op i dagtimerne.

Ombygning
Sommetider trænger boligen til fornyelse, og en ombygning eller tilbygning kan være løsningen.
Hvad enten din opgave omfatter ombygning af en helårsbolig, sommerhus, terrasse eller ombygning af noget helt fjerde, kan HentTilbud hjælpe dig med at finde det rigtige tilbud.

Tilbygning
Måske trænger du til mere plads i helårsboligen eller sommerhuset? Måske er der kommet flere børn til? Måske ønsker du et større opholdsrum? Eller måske noget helt tredje?

Drømmer du om at bo større uden at flytte? Så er en tilbygning den optimale løsning. Der er mange muligheder for at udvide med en tilbygning.

Gode tips og råd
Det er vigtigt, at du i forbindelse med planlægningen af din tilbygning overvejer, hvor meget ekstra plads du reelt ønsker. Endvidere skal den nye tilbygning bygges, så pladsen og lyset udnyttes optimalt.
Vores landsdækkende netværk af håndværkere står klar til at rådgive dig og give dig tilbud  og priser på din ombygning eller tilbyning!

God pris på ombygning eller tilbygning

Hvis du gerne vil have en god pris på din ombygningsopgave, er det vigtigt,  at du tager kontakt til mere end én håndværker. Hermed kan du bedre få en fornemmelse af, hvilken prisklasse din ombygning ligger i, og hvem der kan tilbyde den bedste pris. På baggrund af dette sender Henttilbud dig op til 2 tilbud fra håndværkere, som kan klare din ombygnings- eller tilbygningsopgave. Herefter kan du selv forhandle med håndværkerne og se, hvem der er villig til at give dig det billigste bud. Dermed skal du ikke selv bruge tid på, at kontakt til håndværkere og indhente priser på din ombygningsopgave. Når vi indhenter tilbud fra op til 2 håndværkere, der konkurrerer om opgaven, kan vi sikre dig en kvalitetssikret løsning til bedst mulig pris.

Fordele ved ombyging eller tilbygning
Henttilbud hjælper dig med at få en god pris, fra op til 2 håndværkere, på din ombygning- De typiske fordele og årsager til at få udført en ombygnings- eller tilbygningsopgave er:

  • Mere lys i hus eller lejlighed kan øge værdien eller standen i din ejendom
  • Nyt køkken kan skabe mere plads og være mere praktisk
  • Ny rumfordeling kan skabe de optimale rammer for dine behov
  • Ombygning af energikilder kan sænke dine el og varmeregninger markant
  • Bad og Toilet kan udvides eller nedlægges for at skabe plads til en evt. større familie
  • Du kan også lave ombygning i en ny lejlighed og evt. øge markedsprisen på din lejlighed
  • Du kan også få lavet en tilbygning eller ombygning af din facade for at gøre husets ydre mere præsentabelt
  • Ved at udvide din stue, eller slå stuen sammen med dit køkken, kan du evt. vinde rigtig meget ekstra plads i din ejendom vha af en ombygning.
  • Du kan også vinde plads ved at ombygge de såkaldte pistolgange til et åbent areal.

Hvis man har økonomien til det, og man grundigt har undersøgt fordelene ved en evt. ombygning eller tilbygning, kan en ombygning i de fleste tilfælde være en rigtig god investering. Specielt hvis du har fået en god pris.

Brug HentTilbud, og find den bedste pris på din ombygning eller tilbygning.