Tilbud fra op til 2 forskellige murerfirmaer

HentTilbud har gennem et par år analyseret murerbranchen i Danmark og fået etableret et godt samarbejde med de mest kompetente og solide murere landet rundt. Dette samarbejde sikrer, at du helt uforpligtende og gratis kan modtage op til 2 tilbud på din mureropgave.

HentTilbuds murere er kvalitetssikrede og vores partnerskab med murerne har gjort, at vi kan tilbyde dig de bedste og billigste murertilbud i Danmark.

De fleste danskere har svært ved at finde den rette murer. Brug vores viden og knowhow, og spar både penge og tid.

Inden for 2 døgn udvælger vores konsulenter op til 2 murere, der matcher dine ønsker og behov.

Hent tilbud på tømrer

Find den rette Murer
HentTilbud hjælper dig med at finde en murermester, der kan klare din opgave, hvad enten det gælder oppudsning, fugearbejde, opsætning af klinker, facaderenovering, flisningsopgaver eller noget helt andet. Vi hjælper dig med at finde det perfekte murerfirma til løsningen af din mureropgave.

Hvad skal mureren kunne?

Murere kan udføre mange forskelligartede opgaver, og derfor er det vigtigt at vide, hvilket  fagområde det pågældende murerfirma bruger mest tid på. Murerfirmaer udfører en bred vifte af opgaver, men typisk har de et et hovedområde, som de arbejder mere med.
Forneden er en kort oversigt over de forskellige kategorier en murer kan beskæftige sig med:
Nybygning:  Konstruktion af bjælker, søjler, altaner, altangange, murværk, rækværk, hus og gelænder, badeværelse, skorstene, pejse, ovne, tage, kloakering og altan.
Udgravning: Udgravning til hus, ny kælder, byg, gulv og kloak.

Flise arbejde: Skæring i fliser, opsætning af fliser og klinker, badeværelser, vandskurer og omfugning af hus.

Puds og fugearbejde: Reparation af puds, pudsning af vægge, badeværelser, marmor osv. Fugning af hus, omfugning og reparation af fugning.
Gulv: Isolering af gulve, opsætning af sokler og fundamenter og støbning af gulve

Renovering: Reparation af skorstene, ovne, køkken, mure, huse, trapper og kældre

Skæring:
Udskæring af vindue og dørhuller i bygninger, skæring i jernbeton, murværk, fliser, klinker, føringsveje for installationer, skæring og boring i beton og asfalt.

Snak åbent med din murer

Mange murerfirmaer har flere års erfaring med mureropgaver. Typisk har mureren beskæftiget sig med mange og varierende mureropgaver. Derfor kan det være en god ide at forhøre dig om mulige løsninger og spørge din murer til råds.  Måske har han fx brugbar viden om design og indretning, som kan hjælpe dig. Eller måske kan din murer fortælle dig, hvordan du kan gøre din mureropgave endnu billigere.

Din murer kan måske også hjælpe dig med ting som du aldrig havde forestillet dig. For eksempel at anbefale andre fagmænd eller informere dig om andre forhold, der kan have relevans for dit byggeprojekt. Derfor er det også vigtigt, at du taler regelmæssigt med din murer, så han ved, hvad dine forventninger er til mureropgaven. Fortæl mureren om dine visioner, så han kan hjælpe dig med at indfri dine forventninger. Det kan også være en god idé at lave en handlings- eller projektplan for mureropgaven i fællesskab med dit murerfirma. Hellere bruge meget tid på at lave et godt forarbejde med din murer, i form af skitser mv.,  end at ægre dig efterfølgende – Så skal du nok få et god oplevelse.

Eksempler på tidligere mureropgaver
:

Facaderenovering og fugearbejde

Ældre murstenshus (1928) skal fuges om på Nord, Øst, Syd. Tilbud ønskes både inkl. og ekskl. udkradsning af fuger. Adressen er i Haderslev. Opgaven ønskes udført inden vinter, da kulden ellers trænger for meget ind. Kontakt snarest.

Lægning af nye klinker

Jeg vil gerne have et tilbud på at få lagt klinker i kælderen. Der er et næsten kvadratisk område, hvorfra der udgår 2 gange, ialt godt 24 kvadratmeter. Alle materialer skal indgå i tilbud. Opgaven ønskes udført inden 1. december og kan kontaktes i dagtimerne (på mobil).

Opmuring af skorsten

Nedtagning og opmuring af skorsten i røde mursten på hus fra 1927. Taget har 50 gr. hældning. Zinkinddækning ved skorsten/tegl. Skortstenen har isokern. Opgaven ønskes udført hurtigst muligt. Kan først ringes til efter kl. 16.

Tilbygning til hus

Opførelse af ca. 26m2 stue på eksisterende bygning. Skal placeres som “knop” ca. midt på husets længe. Væg 1: ½ mur og ½ glas gulv til loft. Væg 2: Ren glas gulv til loft. Væg 3: Mur med 2 stk. 40 cm brede vinduer ca 180 cm. høje. Mure skal pudses på begge sider. Materialevalg til mur ikke vigtigt (f.eks. leca for- og bagmur eller H+H termoblokke). Isolering, fundament m.m. efter gældende regler. Støbt plant gulv med slanger til gulvvarme indlagt. Opgaven ønskes udført hurtigst muligt. Alle materialer skal indgå i tilbud. Træffes i dagtimerne.

Renovering af gammeltbadeværelse

Vi har et badeværelse på ca. 5 m2 fra 1969 som skal laves om. Gamle fliser på vægge og gulv samt de gamle håndvaske, badekar toilet fjernes. Der skal lægges varme i gulv og nye gulvfliser. Nyt badekar, toilet, bedet og bordarrangement med håndvask samt amaturer. Der skal sættes fliser op på vådområderne (badekar, håndvask- måske bag toilet og bedet). Endvidere vil vi gerne have et håndklædetørrer. Vægge og loft skal pudses. Led-spot i loft. Vi vil gerne have det startet op i år, så vi kan udnytte fradrag for arbejdsløn. Vand- og afløbsinstallationer skal umiddelbart ikke laves om. Dog skal det nye toilet vægophænges. Pris skal inkluderer alt. Træffes bedst hele fredag eller tirsdag og onsdag eftermiddag efter kl14. Har ikke selv hentet tilbud.