Jordvarmeanlæg – Få op til 2 tilbud på installation af jordvarme

Få op til 2 uforpligtende tilbud på på komplet jordvarmeanlæg fra lokale VVS firmaer. Læs bedømmelser af deres tidligere udførte arbejde og sammenlign priser før du vælger.

Beskriv din opgave, og hent tilbud på jordvarmeanlæg i dag!


Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv din opgave her, f.eks. hvor stor boligen er der skal opvarmes, hvilken type opvarmning der ønskes (hvis jordvarme areal af have, hvis solvarme tagtype og hældning), hvilken type opvarmning der er på nuværende tidspunkt etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Jordvarme

Din havejord kan spare dig for 50% af din varmeregning

Jordvarme kan give varme til både radiatorer, gulvvarme og varmt vand – også hele vinteren. Et jordvarmeanlæg gør det muligt at undvære fyret eller elvarmen og i stedet udnytte den varme, der kan hentes op af din egen havejord.
Som en ekstra bonus skåner du klimaet for flere tusind kilo CO2.

Et jordvarmeanlæg holder typisk i op til 20 år. Jordvarmeanlægget er en god økonomisk løsning, og er typisk tjent hjem på 6-10 år. Efterføgende betragtes jordvarme som en ren overskudsforretning. Jordvarme er billig varme, dog skal der bruges strøm til at holde jordvarmeanlægget kørende.
Et moderne jordvarmeanlæg leverer typisk 3 gange så meget energi, som det bruger og er derfor en rigtig god investering.

Udfyld tjeklisten og hent tilbud på jordvarme i dag!