Isolering – få op til 2 tilbud fra lokale isoleringsfirmaer

Få konkurrencedygtige priser med op til 2 uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken håndværker du skal hyre til at løse din opgave. Vi sørger for, at du får tilbud fra håndværkere, der er ledige i den ønskede periode og egnede til at løse din opgave.

Brug os som dit nye opslagsværk til et godt isoleringsfirma. Modtag hurtigt op til 2 tilbud fra lokale isoleringsfirmaer, og læs bedømmelser af dem på vores hjemmeside.

Hent tilbud på tømrer

Eksempler på tidligere isoleringsopgaver

Vi har samlet en liste af de opgaver inden for isolering, som vores brugere typisk har efterspurgt tilbud og priser på.

Rådgivning om energioptimering
Måling af varmetab og råd om isolering af enfamiliehus. Mulige løsninger i forhold til efterisolering. Er indstillet på at betale for måling og rapportering, men har en forventning om at det nok ikke er meget dyrt. Gennemgangen skal gerne følges op af tilbud på de mulige løsninger. Kan kontaktes i dagtimerne.

Loft efterisolering
Tilbud på loftisolering 112 kv.m i tykkelse mellem 3-6cm. Ønsker at efterisolere loft i 1 plans villa, på anbefaling fra tømrer. Vurderer der i forvejen ligger 300 mm batts, men ønsker 30-100 mm ekstra. Bebygget areal er ca. 112 kvm. Der er god plads og fra loft til tag er der ca. 1,80 m. (skråt tag). Der er ingen granbro, men adgang til loft via lem og stige. Arbejdet ønskes udført i løbet af november. Kontaktes hverdage i dagtimerne.

Skal have hulmursisoleret
olig 105m2 i et plan, taghældning 25grader, boligen delvis isoleret, med 75 mm murbats. Baghus 18m2, er ikke isoleret. Hus fra 1974 med hulmur. Delvist isoleret, mener at eksisterende isoleringsbatts har sunket sig i hovedhus såvel som baghus. Ønsker dialog med en fagmand om bedste løsning. Arbedjet skal udføres inden vinter. Kontaktes bedst i dagtimerne.

Efterisolering af gulv og hulmur
Vi har et 1 plans hus fra 1964, som vi har et ønske om at få efterisoleret. Huset er på 106 i grundplan med 44 kvm kælder fordelt på 2 arbejdsværelser og 1 garage. Vi ønsker at få efterisoleret vores ydervægge samt hulrummet mellem vores gulv og kælderloft, da der er meget fodkoldt :-) Opgaven består i hulmursisolering, kælderisolering og gulvisolering. Alle materialer skal indgå i tilbud. Kælderloft i beton og stuegulv er træguld på strøer. Opgaven ønskes udført inden for max 2 måneder. Kan kontaktes i dagtimerne.

Fakta om Isolering:

Hvorfor er isolering vigtigt?
Priserne på EL og varme har steget ekstremt inden for de sidste par år, og det ser ikke ud som om priserne falder i fremtiden. Det er derfor vigtigt at holde på den varme ens hustand har, dette kan man gøre ved at isolere. Et isolerings firma kan rådgive dig om hvordan du kan optimerer din isolering, men også hvilke fordele du kan have ved at isolere andre steder end du gør. Det at have en god isolering i din husstand kan med andre ord, sænke dine regninger på el, gas eller varme. Du kan altid kontakte et lokalt isolerings firma og få rådgivning omkring isolering i din hustand.

Hvornår skal jeg bruge et isoleringsfirma
For nogle kan det være svært at vide hvornår man skal bruge et isolerings firma og hvornår man skal bruge en anden håndværker. Her er en kort oversigt over nogle opgaver et isolerings firma kan løse for dig.

Isolering af Gulv
Hvis du kan mærke at dit gulv tit er koldt, og at der er træk i din husstand, kan det typisk skyldes at dit gulv ikke er isoleret. Dette betyder at der kulden slipper ud af gulvet, og varmen ud. Et isolerings firma kan isolere dit gulv, så du slipper for kolde fødder og store varme regninger.

Isolering af Mur
Kan du mærke at din mur er mere kold end den burde være, og kan du mærke at det trækker fra den, så skal du højst sandsynligt have isoleret din mur. Når den kolde vind rammer din ydermur, skal der være et isolerings materiale i din mur der gør at kulden ikke slipper igennem. Hvis det trækker igennem din mur kan det vær på grund af dårlig isolering eller forældet isolering. Derfor skal du altud undersøge hvilken stand dit hulrumsisolering eller hulmursisolering er i. Et isolerings firma kan hjælpe dig med at skabe eller forny din hulsrums eller hulmursisolering.

Isolering af Tag eller Loft
Ved at isolere dit tag eller luft kan der være rigtig mange penge at sparer. Tag og luft er den store synder når det kommer til varmeudslip i boligen. Nogle gange kan man tydeligt bemærke at loft eller tag er dårligt isoleret og andre gang er det mere diskret. Af den grund er det vigtigt du får dit tag eller loft tjekket af et isolerings firma.

Isolering af Facade
Den mest effektive måde at isolere din husstand er ved at få lavet en facade isolering. Ved en facadeisolering, isolerer man først indervæggen, så putter man hulmursisolering i, og bafefter sætter man plader op på ydersiden af facaden. Dette er en utrolig effektiv måde at isolere sit hus på. Et isolerings firma kan hjælpe dig med at lave den mest optimale facadeisolering af din ejendom.

Isoleringstyper
Når man isolerer fylder man typisk et materiale ind i et rum man skaber. Dette materiale gør at kulden ikke slipper igennem.

Her er en oversigt over de materialer man typisk bruger, når man isolerer:

 • papiruld
 • glasuld
 • rockwool
 • skum
 • gips
 • mineraluld
 • cellevæg
 • flamingo / celleplast
 • perlit
 • letklinker
 • porebetonblokke

Fordele ved isolering

Opnå markant lavere varmeregning og bedre indeklima med efterisolering.
Der findes mange forskellige måder at isolere på, som kan være med til at  nedbringe varmeregningen, nedsætte CO2 udledningen og forbedre indeklimaet. Derudover kan isolering hæve værdien på din bolig, plus forlænge boligens levetid.
Hvis du vil undgå træk, kuldebroer og skimmelsvamp, kan du vælge at efterisolere din bolig. Dette er specielt relevant for ældre boliger, hvor effekten af efterisolering hurtigt kan ses og mærkes på varmeregningen og indeklimaet. Du kan efterisolere ved f.eks. hulmursisolering, gulvisolering, loftisolering og kælderisolering.
Et hus på 120 kvadratmeter, der bliver opvarmet med oliefyr, kan alene ved at øge isoleringen på loftet fra 100 mm til 300 mm, spare over 4.000 kr. om året. Mange ældre huse kan spare helt op til 50% af varmeregningen ved efterisolering.

Varmeisolering

Hvis du vil nedsætte varmeforbruget, mindske træk, samt skabe et bedre indeklima, kan det betale sig at varmeisolere. Endvidere kan du ved at varmeisolere, forhindre mug og skimmelsvamp i din bolig.
Du kan varmeisolere ved at isolerer ydervægge , gulve, lofter eller tag

Træk

Træk i boligen kan komme mange steder fra, og kan være ubehageligt for indeklimaet.
Får du styr på boligens utætheder og kuldebroer, er der endvidere mange penge at spare på varmeregningen.

Der er mange måder at komme trækken til livs på. Blandt andet kan vinduer og døre tætnes, og murene eller loftet kan efterisoleres.
Inden du sætter arbejdet i gang er det værd at få lavet en termografi undersøgelse, så du kan se præcis hvor, der skal sættes ind mod træk.

Isolering med papiruld

Papiruldsisolering er det miljøvenlige isoleringsalternativ, da papirulden er fremstillet af gamle aviser, og herefter behandlet med midler, der gør papirulden mindre brandbar.

Papiruld kan bruges ved hulmursisolering, isolering af lofter både ved nybyggeri og ved efterisolering, og kan også virke yderst effektivt som lydisolering.

Ved at efterisolere loftet, er der mange penge at spare på varmeregningen og dit CO2 udslip.

Varme søger opad, og et dårligt isoleret loft er med til at lukke en masse spildvarme ud.

Der er forskellige måder at loftisolere på. Har du et åbent og uudnyttet loft, er det stort set lige til at efterisolere, da isoleringen lægges under gulvet på loftet. Det er også muligt at isolere loftet nedefra, dvs. lægge isolering under rummenes eksisterende lofter. Vær opmærksom på, at der her vil blive taget noget af rummenes loftshøjde.
Har du et loft, hvor der er loft til kip eller et loft der bliver udnyttet, f.eks. til beboelse, er det noget sværere at loftisolere. Her anbefales det, at der loftisoleres i forbindelse med anden større renovering eller i forbindelse med udskiftning af taget.