Få uforpligtende håndværkertilbud her

Formidling af byggeopgaver i hele Danmark. Vi finder den rette håndværker i dit lokalområde.

Beskriv din opgave, og hent tilbud fra lokale håndværkere i dag!


Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv her hvad du ønsker tilbud på, evt. også hvor langt i processen du er, om der er hentet byggetilladelse ind, er der lavet tegninger / beskrivelser over projektet, om det er muret eller træbygning, hvor mange m2 der skal bygges, evt. tagtype etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Håndværker

Håndværker

HentTilbud har de sidste 5 år specialiseret sig i opgaveformidling indenfor bygge- og håndværkerbranchen. Vi samarbejder kun med håndværkere, som er garantidækkede, f.eks. håndværkere, som er medlem af Dansk Byggeri og dermed dækket af forsikringen Byg Garanti.
Vores netværk af håndværkere strækker sig over hele Danmark, og det er derfor muligt nemt og hurtigt at finde en håndværker i dit lokalområde.
Hvad enten du skal bruge en murer, tømrer, maler eller noget helt fjerde, kan HentTilbud hjælpe dig med at finde den rette håndværker til den rigtige pris og kvalitet.

Sådan virker det
Udfyld tjeklisten og beskriv kort hvilken type opgave, du skal have udført.
Inden for 48 timer vil du blive ringet op af vores bygningsingenør, som kontrollerer opgavens detaljer og seriøsitet. Samtidig sikres du, at du bliver sat i kontakt med de rette håndværkere, som kan udføre netop din opgave.
Efterfølgende vil du blive kontaktet af op til 2  håndværkere, som vil give dig et tilbud på opgaven. Det er dernæst op til dig at vælge det tilbud,  du synes bedst om.
Servicen er naturligvis gratis og helt uforpligtende.