Solvarme

Overvejer du at få installeret et solvarmeanlæg, kan HentTilbud hjælpe dig med at hente tilbud fra de rette, lokale håndværkere til din opgave.

Beskriv din opgave og hent tilbud på solvarme i dag!


Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv din opgave her, f.eks. hvor stor boligen er der skal opvarmes, hvilken type opvarmning der ønskes (hvis jordvarme areal af have, hvis solvarme tagtype og hældning), hvilken type opvarmning der er på nuværende tidspunkt etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Solvarme

Nem og enkel teknik, der giver dig masser af billig varme.

Opvarmning af huset og det varme vand med solvarme er en måde, som flere end 40.000 danske hjem allerede gør brug af.
Solvarme giver næsten gratis varmt vand fra marts til september og kan sænke din udgift til varmt vand med helt op til 70%.
Du kan endvidere spare op til 30% på din varmeregning samtidig med, at du sparer klimaet for op til 2 tons CO2 om året.

Selve anlægget består af en udendørs solfanger, ofte placeret på taget, men kan også sidde på dit udhus eller stå på jorden. Den opvarmes af solen og via rør med væske, overføres varmen til boligens varmtvandsbeholder.

Hvis du alligevel skal renovere taget, eller hvis fyret eller varmtvandsbeholderen alligevel skal udskiftes, er det samtidig en oplagt mulighed at installere solvarme.

Moderne solvarmeanlæg er meget driftsikre, kræver meget lidt vedligeholdelse, og du kan have glæde af det de næste 25 år.

Beskriv kort din opgave og hent tilbud på solvarme indenfor 48 timer.