Fyr – modtag tilbud på energianlæg inkl. montering

Har du brug for hjælp og rådgivning i forbindelse med indhentning af tilbud på pillefyr, stoker eller træpilleovn? HentTilbud hjælper dig med at formidle opgaven til de rette fagfolk. Vi udvælger op til 2 kvalificerede håndværkere, som byder ind på din opgave.

Beskriv din opgave, og hent tilbud fra lokal blikkenslager eller vvs’er nu!


Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv din opgave her, f.eks. hvor stor boligen er der skal opvarmes, hvilken type opvarmning der ønskes (hvis jordvarme areal af have, hvis solvarme tagtype og hældning), hvilken type opvarmning der er på nuværende tidspunkt etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Pillefyr

Pillefyr er en god løsning hvis du ønsker en billig og nem måde at opvarme huset på. Pillefyr omtales også som en stoker eller stokerfyr. De er velegnede til at forbruge træpiller og kan gøre dette automatisk. Man kan som udgangspunkt ikke selv installere sit pillefyr, og installation af en fagmand er derfor nødvendigt. HentTilbud gør det muligt at indhente tilbud omkring sådanne installationer – helt gratis og uforpligtende. Du kan anvende formularen herover.

Vælger du at få installeret et naturgasfyr, kan der være mange penge at spare på varmeregningen. HentTilbud hjælper dig med at hente tilbud og finde de rette, lokale håndværkere til din opgave.

Beskriv din opgave, og hent tilbud på dit nye naturgasfyr i dag!


Naturgasfyr

Vores netværk af vvs-installatører kan hjælpe og vejlede dig, til at vælge det rigtige naturgasfyr, og dermed sørge for, at du opnår den bedste udnyttelse af naturgassen.

Gode råd og tips
Når du skal vælge et naturgasfyr til boligen, kan det betale sig at vælge et fyr, der har den rigtige størrelse. Er naturgasfyret for småt, vil det ikke kunne varme hele boligen op. Hvorimod et for stort naturgasfyr hurtigt kan bruge for meget energi.

Det er fornuftigt at vælge et naturgasfyr, hvor du kan skrue op og ned for blusset, frem for at skulle tænde og slukke fyret. Et naturgasfyr bliver nemlig hurtigt slidt, hvis der hele tiden tændes og slukkes for det.

De fleste naturgasfyr er energimærkede, hvilket er med til at indikere energiforbruget. Til eksempel bruger et naturgasfyr med energimærke A mindre energi, end et naturgasfyr med energimærke G.

Beskriv kort din opgave, og hent tilbud på dit nye naturgasfyr i dag!

Udskiftning af oliefyr eller oliekedel

Har du brug for tilbud på udskiftning af oliefyr eller oliekedel, hjælper HentTilbud dig med med at formidle opgaven til de rette vvs’ere eller blikkenslagere.

Der hentes typisk tilbud på følgende udskiftning:

  • udskiftning af oliefyr
  • udskiftning af olietank
  • udskiftning af oliekedel
  • udskiftning til varmepumpe
  • udskiftning af solokedel
  • udskiftning til træpillefyr
  • skrotning af olietank
  • skrotning af oliefyr
  • skrotning af oliekedel
  • opgravning af olietank

Eksempler på tidligere opgaver med fyr:

Opsætning af kedel og pillefyr

Opsætning og installition af nyt kedel med pillefyr. Skal tilsluttes til eksisterende silo og snejl. Der har været opstillet stokerfyr før. Evt totalpris med kedel og pillebrænder. Er der nogle tilskuds ordninger i øjeblikket. Fyret skal stå i et fyrrum. Huset er 138 m2. Centralvarmenetværk er hovedsagligt radiatorer, og lidt gulvvarme i bad og gang. Nuværende energikilde er oliefyr. Ønsker tilbud både med og uden levering af dele. Arbejdet skal udføres indenfor 2-4 uger. Kan træffes i dagtimerne.

Udskifte oliefyr med pillefyr

Vil gerne have et pillefyr i stedet for den gamle oliefyr som sidder i huset i dag. Kan det lade sig gøre eller kommer det til og koste for meget mht installition osv. Alle materialer + fyr skal indgå i tilbud. Opgaven ønskes udført inden for 1 måned og kan kontaktes i dagitmerne på telefonen.

Udskiftning af fyr med jordvarme

Vi skal have udskiftet vores oliefyr til noget nyt. Hvorfor ikke jordvarme? Vores grund er på ca 1000m2 der er en forhave på ca 300m2, grundplan på huset er på 100m2 (100m2 kælder) vores have er på ca 600m2. Jordvarme anlæget skal stå i kælderen. Vi har tanker om at bygge en 1. sal på med tiden.. Hvad koster et jordvarmeanlæg med det hele, og hvornår kan det laves? Er i første omgang interesseret i en dialog omkring jordvarme. Huset har kælder og stue plan. Huset er middelisoleret. Centralvarme netværk er kun radiatorer. Arbejdet skal udføres snarest, dvs i år. Kan kontaktes hele dagen fra kl 08.

Montering af stoker anlæg

Jeg vil gerne have et komplet stoker anlæg til piller, som kan varme 250 m2 op. Evt. også et solvarmesystem med vacuumrør -tanken har jeg, så kun tilbud på solfangeren. Har nu naturgas, men ønsker at udskifte til stokerfyr. Har undersøgt mht. priser og muligheder, men har ikke udvalgt noget endnu. Vil gerne have det udført i løbet af 1-2 måneder og kan kontaktes i dagtimerne.

Udskiftning af brændefyr

Hej, jeg skal have opsat et nyt brændefyr til ca 200 m2, regner med at købe fyret igennem vvs hvis prisen er ok. Skal også have tilsluttet et nyt badeværelse inden årets slutning. Ønsker udskiftning af brændefyr i bolig på 200 kvm. Fjerner selv det gamle fyr. Der skal muligvis laves mindre røromlægninger omkring fyret. Arbejdet ønskes udført om 1-2 uger. Ringes op i dagtimerne.