Energioptimering – få uforpligtende tilbud på alle typer energiforbedringer

Skal du have foretaget energiforbedringer? HentTilbud hjælper dig helt gratis og uforpligtende med at beskrive dine ønsker og indhente tilbud fra op til 2 lokale firmaer. Du kan efterfølgende sammenligne tilbuddene og vælge det tilbud, der matcher dine ønsker og behov.

Udnyt håndværkerfradraget – beskriv opgaven, og hent tilbud her!


Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv din opgave her, f.eks. hvor mange m2 boligen er på og hvor mange plan, hvilken type opvarmning/vinduer/isolering du har på nuværende tidspunkt etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her


Energioptimering sikrer dig en lavere varmeregning

Der findes mange måder, hvorpå du kan energioptimere din bolig.

Isolering og efterisolering holder varmen inde

Efterisolering af dit hus er en af de mest effektive måder at sænke varmetabet på.

Nye energivinduer sænker varmetabet og giver bedre indeklima

Der kan være mange fordele ved at få udskiftet dine gamle vinduer med nye energirigtige typer.

VVS
En lille ting som en dryppende vandhane eller et utæt vandrør kan koste dig mange kroner om året. Omkostningerne forbundet med eventuelle vandskader kan endvidere komme til at koste dig dyrt – især hvis boligen får svamp og råd til følge.

Står du og skal renovere badeværelset eller udskifte dit toilet, kan du med fordel vælge et toilet med lavt vandforbrug – pengene er hurtigt tjent ind.
Har din radiator gamle termostater, kan der også være penge at spare her ved at udskifte de gamle termostater med nye. Nye, moderne termostater er udviklet således, at de sænker temperaturen på tidspunkter, hvor der ikke er mennesker i rummet.
Hvorfor ikke få det fikset? Vores netværk af VVS-firmaer udfører alt fra små til store opgaver indenfor vand og varme.

Det er almen viden, at man sparer på strømmen ved at slukke for lyset i rum, hvor der ikke er mennesker. Med automatiske lysfølere behøver du ikke at tænke på, om du nu fik slukket lyset, da du gik hjemmefra – lyset tænder og slukker nemlig automatisk alt efter, om der er bevægelse i rummet eller ej.

Sammenlign priser og se bedømmelser, før du vælger!
HentTilbud har kontakt til et bredt netværk af håndværkere og servicevirksomheder i hele Danmark. Det gør det nemt for dig at indhente tilbud på en lang række opgaver, sammenligne forskellige priser og ikke mindste læse bedømmelser fra andre kunder, der tidligere har fået udført et stykke arbejde af den samme håndværksvirksomhed.

Se opgaver hvor op til 2 lokale firmaer kan give dig uforpligtende tilbud