Byggetilbud – få op til 2 uforpligtende tilbud fra byggefirmaer

Få op til 2 tilbud på din byggeopgave fra lokale og kvalitetssikrede byggefirmaer – helt gratis og uforpligtende. Beskriv din opgave her, eller gå til hovedsiden for at se alle kategorier

Skriv en kort titel til din opgave (f.eks. "Badeværelse", "Toilet" eller "Gasfyr".)
Beskriv her hvad du ønsker tilbud på, evt. også hvor langt i processen du er, om der er hentet byggetilladelse ind, er der lavet tegninger / beskrivelser over projektet, om det er muret eller træbygning, hvor mange m2 der skal bygges, evt. tagtype etc.
Læs vilkår for brug af HentTilbud her

Byggefirma – flere står klar med uforpligtende tilbud

HentTilbud har et godt netværk af kvalitetssikrede byggefirmaer, som står klar til at byde ind på dit byggeprojekt eller din byggeopgave. Vi har både større og mindre byggefirmaer i vores netværk. Alt du skal gøre er at beskrive din opgave, så sørger vi for, at du får op til 2 relevante tilbud og priser fra byggefirmaer i dit nærområde.

Byggetilbud – få gratis tilbud på dit byggeprojekt

Et byggeprojekt er som regel altid en større beslutning – derfor er det som hovedregel en god idé, at indhente flere tilbud og priser på din opgave. HentTilbud hjælper dig med at indhente relevante- og uforpligtende byggetilbud, og vi følger altid din opgave helt til  dørs.