Få op til 2 tilbud fra anlægsgartnere

Har du brug for en anlægsgartner? Vi sender dig gratis og uforpligtende op til 2 tilbud fra prisdygtige anlægsgartnere.

Brug os som din gratis genvej til at finde en kvalitetssikret anlægsgartner. Efter at du har beskrevet din opgave, finder vores konsulenter op til 2 anlægsgartnere, der matcher dine ønsker og behov.

Inden for 48 timer vil du blive kontaktet og modtage relevante tilbud.

Beskriv din opgave her, og kom sikkert i gang med dit haveprojekt.

Hent tilbud på anlaegsgartner

Eksempler på tidligere opgaver med anlægsgartnere:

Have skal ryddes
Vi har et stort bed som skal ryddes. Vi mangler derfor en mand/anlægsgartner med en minigraver, eller anden maskine som bare kan rive alt op med rødder… Deriblandt en stup af et gammelt æbletræ… Evt. en container som alt bliver kørt væk i. Vi skal have det gjort inden for rimelig tid.
Arbejdet skal udføres inden 01/10-2011. Træffes i dagtimerne. Gode tilkørselsmuligheder, hvilket letter opgaven med at køre tingene væk.

Typiske anlægsgartner opgaver: Indkørsel, eller hegn: Belægning, natursten, hegn, støttemur og brolægning osv.

Vedligeholdelse af have: Planter, græs, træfældning, glatførebekæmpelse beskæring, græsslåning, vedligeholdelse af grønne områder, snerydning, hækkeklipning og ukrudtsbekæmpelse osv.

Ny have, eller renovering af have: Anlæg af nye haver, terrænregulering, rådgivning, havetegning, vand i haven, plæneetablering eller indendørs beplantning osv.

Anlægsgartner
Både virksomheder og privatpersoner kan få brug for en anlægsgartner i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af haver, parker og andre grønne områder. HentTilbud kan hjælpe dig med nemt og hurtigt at indhente et tilbud på netop din anlægsgartneropgave.
I dag skelnes der kun vagt mellem ”en gartner” og ”en anlægsgartner”. En anlægsgartner har typisk speciale i anlægsteknik, hvor en gartner har speciale i plejeteknik og renholdelse af grønne områder.

Anlæg
En anlægsgartner kan hjælpe dig med at etablere bede, belægninger, terrasser, indkørsler eller omlægning af eksisterende bede. En del arbejde foregår med brolægning af fliser på gangarealer, parkeringspladser, trapper og trin. Endvidere kan anlægsgartnere etablere af vand i haven i form af havebassiner, havedamme, vandløb eller hvad du måtte ønske.

Gode råd og tips
Inden du kontakter en anlægsgartner, er der visse ting, du kan tage med i dine overvejelser. For eksempel kan du overveje hvilken flisetype du ønsker lagt i haven? Har du billeder fra magasiner eller egne udkast, du kan vise gartneren? Husk på, at det meste gartnerarbejde foregår udenfor, og at det danske klima derfor forhindrer arbejde på visse årstider. Vær derfor også gerne ude i god tid, så det meste af arbejdet kan gå i gang, så snart solen kigger frem.

Gartner

Vedligeholdelse og pleje
En gartner med speciale i plejeteknik kan hjælp dig med at vande, gøde, slå græs, luge ukrudt samt beskære buske og træer. En del gartnervirksomheder tilbyder også vedligeholdelsesaftaler. En vedligeholdelse kan indeholde alt fra græsslåning og andet generelt havearbejde, til ejendomsservice i forbindelse med snerydning, saltning med mere.